Πρόσφατες αναρτήσεις

Ποιοί Είμαστε


Καλωσορίσατε στον en-iko, το Εν του Οίκου μας.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε από την ανάγκη πολλών ανθρώπων που άρχισαν να αντιλαμβάνονται και να παρατηρούν το περιβάλλον της κοινωνίας μας, το πόσο διαβρώνεται, όπου η κοινωνία είναι το ίδιο μας το περιβάλλον.

Σκεπτόμενοι λοιπόν συλλογικά, καταλάβαμε ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε μια βάση επικοινωνίας και ενημέρωσης, με απώτερο σκοπό να μπορέσουμε να αναδείξουμε καταστάσεις και προβλήματα που μας απασχολούν όλους, αλλά και τους τρόπους που θα μπορούσαμε να το αλλάξουμε αυτό.

Ξεκινήσαμε γράφοντας τις σκέψεις μας με έναν νοητό και απλό τρόπο, ώστε ο κάθε άνθρωπος να αντιληφθεί εύκολα  πέρα από κάθε  προσπάθεια ταμπελοποίησης και διαχωρισμού, το πως θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε όλα αυτά που τον απασχολούν ως άνθρωπο μέσα στην ίδια του την φυσιολογία.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ως άνθρωποι να καταλάβουμε, πως το Εν του Οίκου μας είναι η ίδια μας η νόηση, που πολλαπλασιάζοντάς την δημιουργείται ένας κοινός νους. Δηλαδή η ίδια η κοινωνία μας. Μόλις το αντιληφθούμε αυτό, θα μπορέσουμε να βρούμε τα κοινά σημεία που έχουμε με τις ίδιες ανάγκες και να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί μπροστά μας.

Στη σύγχρονη κοινωνία, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη βελτίωσης σε ζωτικούς τομείς της ζωής μας, όπως η Αλιεία, η Γεωργία, η Εργασία, αλλά και σε τομείς που αφορούν την κοινωνική μας ανάπτυξη όπως το Νερό, η Ερεύνα, η Καινοτομία, η Παιδεία, η Φορολογική Πολιτική και η Υγεία. Αυτός ο ιστότοπος γεννήθηκε από την επιθυμία να ενημερώσει, να ενώσει και να εμπνεύσει τους ανθρώπους στην αναζήτηση λύσεων για αυτά τα θέματα, ενισχύοντας τη συλλογικότητα και την κοινή προσπάθεια.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ!