Πρόσφατες αναρτήσεις

Η Λύση στο θέμα τoυ Νερού!!!

 

Σύμφωνα με τα κατατεθειμένα στον άρειο πάγο πρωτ. 6199/4-9-2015, το νερό δεν είναι απλά ένα στοιχείο της φύσης. Είναι η ζωτική πηγή που διατηρεί τη ζωή μας, το περιβάλλον μας και τις κοινότητές μας.

Το νερό, αυτό το αφθονούν δώρο των Δημιουργών του πλανήτη, είναι το κέντρο της καθημερινότητάς μας. Πίνουμε, μαγειρεύουμε, πλένουμε και ποτίζουμε τα φυτά μας με αυτό. Είναι η ουσία που συνδέει τη ζωή μας με τη φύση.

Όμως, με την πάροδο του χρόνου, έχουμε αρχίσει να λησμονούμε την αξία του. Μολύνουμε τα ποτάμια, τις λίμνες και τις θάλασσες, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία μας και το περιβάλλον. Ευτυχώς, η τεχνολογία μας προσφέρει τρόπους για να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα. Με τις σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού, μπορούμε να επαναφέρουμε την καθαρότητα του νερού.

Η Πολιτεία έχει την ευθύνη να φροντίζει για την προστασία των υδάτων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσουμε σε ασφαλείς τεχνολογίες καθαρισμού και να ενημερώνουμε το κοινό για τη σημασία της διατήρησης του νερού.

Επιπλέον, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της λειψυδρίας, ειδικά σε περιοχές που αντιμετωπίζουν έλλειψη νερού. Αυτό απαιτεί επενδύσεις σε τεχνολογίες επεξεργασίας θαλάσσιου νερού και βελτίωση των υποδομών μεταφοράς.

Στην "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", τονίζουμε την ανάγκη για μια συνειδητή προσέγγιση στη διαχείριση του νερού. Είναι ώρα να αναγνωρίσουμε την αξία του και να δράσουμε αναλόγως, για το καλό όλων μας.

- 0 -

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015


11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το 

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.πηγή προγραμματικές δηλώσεις.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου