Πώς το κράτος έφερε πίσω στη ζωή έναν άνδρα μετά από 23 χρόνια!!!

Βρισκόμαστε στο 2023, ένα έτος που η τεχνολογική επανάσταση έχει φτάσει σε απίστευτα υψηλά επίπεδα. Η τεχνολογία που κατέχουμε μπορεί να αλλάξει ζωές, να ενώσει ανθρώπους, να γεφυρώσει τα χάσματα του χρόνου και του χώρου. Είναι μια εποχή όπου η πληροφορία μεταφέρεται με ταχύτητα φωτός, και η κάθε άκρη του πλανήτη μας είναι πλέον προσβάσιμη με ένα κλικ. Ωστόσο, παρόλη την τεχνολογική πρόοδο, διαπιστώνουμε με απογοήτευση ότι ορισμένα σημεία του κρατικού μηχανισμού μας παραμένουν παρωχημένα.

Ενδεικτικό παράδειγμα αυτής της αντίφασης είναι η πρόσφατη περίπτωση όπου στάλθηκε πρόσκληση για εφορευτική επιτροπή των εκλογών 08/10/2023 σε έναν άνθρωπο που με συγκίνηση θα λέγαμε, έχει αφήσει πίσω τον κόσμο μας εδώ και 23 χρόνια

Η ουσία δεν είναι μόνο η αποδοτικότητα των κρατικών μηχανισμών, αλλά και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων που τους διευθύνουν. Τα λάθη και οι παραλείψεις στοιχίζουν όχι μόνο σε χρόνο και πόρους, αλλά και σε ανθρώπινα συναισθήματα. Είναι καιρός οι Ελληνικές κυβερνήσεις να αναγνωρίσουν την ανάγκη για βελτίωση και να δράσουν αναλόγως, με σεβασμό προς τον πολίτη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Συντάκτης: Χαράλαμπος Κοκκινίδης.

Η αίσθηση του να τρώτε τρόφιμα που έχουν καλλιεργηθεί με αγάπη και φροντίδα είναι αναντικατάστατη.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου