Η επανασχεδίαση της φορολογίας, τη νέο υπάρχει και σε ποιους απευθύνετε;;;


Πριν από μερικά χρόνια σίγουρα αν με ρωτούσαν για τη φορολογική πολιτική, θα τους απαντούσα ότι ίσως τη δοκιμάσω με πάγο και στημένο λάιμ… Ανάλογα με τη χρονική περίοδο που βρίσκεται ο καθένας, αρχίζει να ασχολείται και με κάποια πράγματα λίγο ποιο σοβαρά… 

Τον τελευταίο καιρό προετοιμαζόμαστε όλοι για αυτή την εκλογική περίοδο. Όμως  πόσοι από μας Ενημερωνόμαστε για θέματα πού μας ‘’καίνε όλους’’; Πόσοι αντιλαμβάνονται πραγματικά το ‘’άδικο’’; Με τόσους άδικους νόμους βλέπουμε έμπρακτα, πως η έννοια της φορολογικής πολιτικής, δεν έχει καμία εφαρμογή στη χώρα μας.

Και μέσα στην καθημερινότητα τι γίνετε; Κάθε μέρα με όλο το άδικο που μας κερνάνε όλες αυτές οι κυβερνήσεις; Μπορούμε να το γυρίσουμε... Εννοώ να το κάνουμε ποιο ωφέλιμο και προσιτό για όλους. Για να καταφέρει να αντέξει! Μόνο συλλογικά μπορούμε να το καταφέρουμε και αυτό είναι αποδεδειγμένο!!! Δείτε τι έχει σχεδιαστεί με αφορμή την ανταποδοτικότητα για το κοινό μας συμφέρον!!!


Όλοι είμαστε κομμάτια ενός περίπλοκου μηχανισμού,  στον οποίο πρέπει όλοι να είμαστε ίσοι,  με ίσες ευκαιρίες… Λίγο πολύ στην καθημερινότητά μας όλοι επηρεαζόμαστε, από το άδικο που συμβαίνει γύρω μας. ‘Όχι μόνο σε εμάς προσωπικά, αλλά και στον περίγυρό μας που βλέπουμε και ακούμε να συμβαίνει… Αυτός είναι ο μεγαλύτερος λόγος να πάρουμε στα σοβαρά, σοβαρές προτάσεις. Για να μπορέσουμε να αλλάξουμε μία και καλή τα πράγματα στη χώρα μας!!!


Συντάκτης: Χαράλαμπος Κοκκινίδης.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου